XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Super Διαγωνισμός! Κερδίστε το Nokia 808 PureView με κάμερα 41 Megapixel!

Πέρασαν κιόλας επτά (7) χρόνια από το πρώτο post που ανέβηκε στο xblog.gr το καλοκαίρι του 2005!

Έτσι, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, θα σας… ταράξουμε στους διαγωνισμούς!

Μετά τα smartphone που κληρώσαμε τους προηγούμενους μήνες, σε αυτό τον διαγωνισμό χαρίζουμε ένα Nokia 808 PureView, το smartphone με την κάμερα 41 Megapixel για να τραβάτε φοβερές φωτογραφίες, προσφορά των καταστημάτων “Γερμανός”!

Update (29/8/2012): To Nokia 808 κερδίζει ο Ιγνάτιος Σ. που άφησε το σχόλιο #1848 γράφοντας: “Το φετινό καλοκαίρι το περνάμε με μπανάκια σε κοντινές παραλίες, αφού αποδράσεις σε νησιά κλπ δεν προβλέπονται… Δεν πειράζει, καλά περνάμε! Τέλειο το 808! Καλή τύχη σε όλους!” Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή της συσκευής.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε το σχόλιο σου κάτω από αυτό το post γράφοντας πώς περνάς το φετινό καλοκαίρι! Πήγες ή θα πας διακοπές; Έμεινες στην πόλη; Κάτι άλλο; Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! ’Ετσι θα ενημερώνεσαι γρήγορα για τα καλύτερα post που ανεβάζουμε μέσα από το αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά πάτησε τα buttons που βρίσκονται στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ) για να μοιραστείς το διαγωνισμό με τους φίλους σου και να έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, 12 το μεσημέρι. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση και η ανακοίνωση του μεγάλου τυχερού σε αυτό το post!
  • Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου στον διαγωνισμό αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Τα email των συμμετεχόντων δεν δημοσιοποιούνται. Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές απαγορεύονται. Σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο ή ίδιο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.