Cibus: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2009 και Πρωτοχρονιάς 2010

Τα Χριστούγεννα 2009 και η Πρωτοχρονιά 2010 πλησιάζουν και οι περισσότεροι ψάχνονται για το πού θα κάνουν ρεβεγιόν. Άλλοι στο εξωτερικό, άλλοι σε προορισμούς της Ελλάδας, άλλοι στο σπίτι, με αγαπημένους φίλους και την οικογένεια. Για όσους κάνουν Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, το εστιατόριο Cibus της Αίγλης Ζαππείου και ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης ετοίμασαν ειδικό μενού για ρεβεγιόν αυτές τις δύο βραδιές.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2009

Τιμή ανά άτομο: 95 €

  • Βελουτέ κάστανου με ζωμό καραβίδας, καραβίδες και αφρό πορτοκαλιού
  • Φιλέτο από καλκάνι με ταλιατέλες σπαραγγιών, πιπεριά Φλωρίνης και βινεγκρέτ βασιλικού
  • Σορμπέ ρόδι
  • Φραγκόκοτα μαγειρεμένη με δύο τρόπους, το μπουτάκι κονφί, το στήθος σε κενό αέρος, μαρμελάδα κυδώνι και τυρί chevre
  • Γκοργκοντζόλα με μαρμελάδα καρύδι και ζεστό μπριόζ
  • Καρέ σοκολάτας με ζελέ αχλάδι και παγωτό καρύδα – τζίντζερ

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2010

Τιμή ανά άτομο: 110 €

  • Σούπα πράσινου μήλου με πατέ από συκωτάκια πουλιών και ζελέ παντζάρι
  • Χτένια με πουρέ καρότου, φασολάκια και βινεγλρέτ με πορτοκάλι και passion fruits
  • Σαλάτα με κιτρινόπτερο τόνο, ταμπουλέ, μαρούλι, φινόκιο και φύκι μεσογειακό
  • Σορμπέ αχλάδι
  • Κόντρα μόσχου γάλακτος με κύλινδρο πατάτας, τρούφα και παγωτό μασκαρπόνε με δεντρολίβανο
  • Φρέσκος λωτός με μους ανανά – καρύδα και σάλτσα βασιλικού

Εστιατόριο Cibus – Αίγλη Ζαππείου
Κρατήσεις: 210 3369364, 6946 966441
Web: www.aeglizappiou.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.