Τρία (3) ακόμα εξαιρετικά προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ έλαβαν Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) από το International Taste Institute (ITI) στην φετινή διοργάνωση όπως ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες.
Συγκεκριμένα, το ΗΛΙΟΣ Λαζανάκι Βιολογικό έλαβε Superior Taste Award με 1 χρυσό αστέρι, το ΗΛΙΟΣ Βιολογικό CousCous Kids με Καλαμπόκι, Ρύζι και Ρεβύθια έλαβε Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια και το ΗΛΙΟΣ Τορτελόνι με Σπανάκι και τυρί Ρικότα Χωρίς Γλουτένη έλαβε Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια.
Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) αποτελούν μια πιστοποίηση η οποία δίδεται σε όσα προϊόντα φτάσουν ή ξεπεράσουν (με βαθμολογία γευστικής αξιολόγησης >70%) τις προσδοκίες 200 διάσημων και καταξιωμένων σεφ και σομελιέ από 15 Ευρωπαϊκές λέσχες αρχιμαγείρων και συλλόγους σομελιέ, που αποτελούν την κριτική επιτροπή του ΙΤΙ.
Η κα Αθανασία Δάκου, Εμπορική Διευθύντρια και μέλος ΔΣ της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δηλώνει:
«Από το 1932, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ χαρακτηρίζεται από τη δυναμική της παρουσία στην αγορά των ζυμαρικών. Για σχεδόν 90 χρόνια, παρέχουμε σε μικρούς και μεγάλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, νόστιμα, υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά Ελληνικά ζυμαρικά, που παράγονται αποκλειστικά από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Στόχος μας πάντα, η άριστη ποιότητα και η συνεχής καινοτομία που σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι μας για ό,τι κάνουμε, προωθούν με τον καλύτερο τρόπο τον άριστο συνδυασμό και την αρμονική συνύπαρξη της παράδοσης με τα στοιχεία της σύγχρονης γαστρονομίας και οδηγούν τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ σταθερά εδώ και πολλά χρόνια στην καρδιά και στο τραπέζι εκατομμυρίων οικογενειών κάθε μέρα!
Νιώθουμε περήφανοι για την θετική αξιολόγηση των προϊόντων μας και χαιρόμαστε πολύ που με την φετινή βράβευση των 3 προϊόντων ΗΛΙΟΣ στον διαγωνισμό ΙΤΙ στις Βρυξέλλες, 27 ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν βραβευτεί με 30 συνολικά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για την ανώτερη γεύση και νοστιμιά τους, την εξαιρετική υφή τους, το τέλειο σχήμα τους, και το υπέροχο χρώμα τους τα τελευταία 10 χρόνια που συμμετέχουμε στον διαγωνισμό».